Mother-and-Kids-630x420

Класове за ранно детско развитие ’’Мама и аз’’ в Тринити кидс център

 

1. Какво представляват класовете за ранно детско развитие’’Мама и аз’’?
Под формата на игри,песни и забавления се правят множество упражнения, насочени към развиване на конкретни умения.
До учебна възраст децата развиват своя мозък и го подготвят за учене посредством движение. Когато движенията са правилно изпълнени и насочени към конкретни умения,резултатите са видими. Движението само по себе си е здраве,но конкретните и целенасочени движения при малки деца са ключът към техния успех в бъдеще!

2. За каква възраст е подходящо?
Класовете за ранно детско развитие ’’Мама и аз’’ са подходящи за деца от раждането до 6г. възраст.

3. Мога ли да бъда с детето си по време на тези занимания?
Може и дори трябва да сте с детето си по време на всяко занимание. Придружител може да бъде всеки близък,който се грижи за детето, не е задължително да е ’’мама‘‘.

4. Колко продължава едно занимание?
Продължителността е съобразена с възрастта на децата.Малките бебета и деца до 3г.се уморяват по-бързо и затова заниманията им траят 35мин.Над 3г. продължителността е 60 мин.

5. Може би детето ми е малко за такъв тип дейности?
Всеки родител сам преценява кое е най-добро за неговото дете.Заниманията се провеждат в малки на брой групи с деца на една и съща възраст. Конкретните дейности са изцяло съобразени с възрастта,потребностите и възможностите на децата в тях.

Тринити кидс център ви дава възможност за 1 напълно безплатно занимание,за да има детето ви време да свикне с новостите, а Вие да прецените дали е подходящо за детето Ви.

Стартиране на заниманията 22.05.2017г. При интерес запитване за програмата и ценовите условия на място,или на горе посочения телефон.