Детски център Trinity kids ви приветства с широко отворени врати!

С напълно обновена база и изключителен заряд за нови емоции ще започне нашата единствена мисия – щастието на Вашите деца!
Едногодишният ни проект за преобразяване на любимото място на децата Ви е вече факт! Съобразен с иновациите в сферата, всичко създадено е напълно ексклузивно за българския пазар и специално разработено за Trinity kids. Избраните и използвани материали за изграждането на базата дават възможността на децата да бъдат близо до природата в градска среда. Желанието ни бе децата да докосват естесвени материали, обработени единствено с 100% натурални продукти, сертифицирани и разрешени за употреба от деца. Камъни, дърво, метал, корк са основните материи с които разработихме базата, по начин завладяващ децата от бебета до училищна възраст. Основното желание бе да създадем свят в градската среда, който освен с радост и любов, децата да си тръгват обогатени с нови знания и любопитни факти!
Създадохме мини селце, в което децата ще могат да изживеят едно наше ежедневие – ще имат удоволствие да пазаруват, да шофират, да заредят колата на бензиностанция, да ремонтират, да работят на паркинг, ресторант, да имат свой дом с кухня, да участват в движениe обозначено с пътни знаци! Да сготвят в дните създадени за “ Trinity cooking time“, да потанцуват на детска дискотека, да бъдат част от тематичните ни дни.
Активната зона за катеренe ще задоволи всички деца търсещи адреналин.
Смятаме, че възможността за приятно и запомнящо се прекарване в детски център с организирани игри, занятия, надграждащи личността на детето е най-добрият модел, който би избрал всеки родител за детето си.

Към интерактивната ни зона прибавихме допълнителни игри, които биха задоволили технически насочените деца.

За Вас , родителите, създадохме уютен и просторен кафе-бар салон с нови тридесет седящи места, подходящ за празнуване на всякакъв вид поводи. Ще предложим ново меню с включена аламинутна кухня за обяд и вечеря.

Нашата мисия е щастието на Вашите деца!

 

TRINITY KIDS CENTER

 

“Лятно Тринити Игрознание”

 

Лятно Тринити Игрознание, има за цел да ангажира през летните месеци на годината всички малчугани с приятна и изпълнена с безброй забавни моменти методика – Trinity Summer Kids! Танци, песни, музика, творчество, кулинария, игри с общ характер, езици, образователни часове и приятни емоции! Приказна ангажираност на летните дни на Вашите деца! Два месеца с две разнообразни програми в компанията на гости –  млади педагози, имащи за цел с модерния си подход да преоткрият нов образ на летните занятия в очите на децата Ви!

Записване може да направите на: Тел: 0884 113 980 Е- mail: trinitykids.bg@gmail.com

С подробна програма и ценоразпис ще Ви запознаем при интерес!

 

С уважение, екипът на Trinity Kids Center!